Er du på udkig efter et midlertidigt botilbud i Fyns-området, nær Middelfart og Odense? Så er Ronæsbo det perfekte sted for dig. 

Vi tilbyder paragraf 107 botilbud til borgere i målgruppen 8 til 18 årige, og op til 23 år med efterværn, der har brug for et midlertidigt botilbud og støtte til at klare sig selv i dagligdagen. 

Hos Ronæsbo sætter vi en ære i at skabe et trygt og hjemligt miljø, hvor du kan få hjælp til at komme videre i livet.

Kontakt os

Hvad er et paragraf 107 botilbud?

Et midlertidigt botilbud efter §107 i Serviceloven, er et tilbud til personer, der på grund af sociale, psykiske eller fysiske udfordringer har brug for et midlertidigt opholdssted

Dette kan eksempelvis være borgere, der står overfor en boligændring eller som har brug for en midlertidig tilværelse, mens deres egen bolig bliver renoveret. 

Hos Ronæsbo er vi specialiseret i paragraf 107 botilbud og har stor erfaring i at tilbyde den nødvendige støtte og hjælp til vores beboere.

Fordele ved Ronæsbo:

  • Tryghed og sikkerhed: Hos Ronæsbo prioriterer vi tryghed og sikkerhed højt. Vi har døgnbemanding, så der altid er en medarbejder til stede, og vores beboere kan altid føle sig trygge.
     
  • Hjemligt miljø: Vores opholdssted er indrettet som et hjem og ikke som en institution. Vi ønsker at skabe et hjemligt miljø, hvor vores beboere kan føle sig velkomne og tilpas.
     
  • Tæt på naturen: Ronæsbo er beliggende i naturskønne omgivelser tæt på skov og strand. Dette giver vores beboere mulighed for at komme ud i naturen og nyde den friske luft.
     
  • Individuel støtte: Vi tilbyder individuel støtte til vores beboere. Vi ved, at alle mennesker er forskellige, og derfor tilpasser vi vores støtte til den enkelte beboer.

Hvad indebærer et midlertidigt botilbud?

Et midlertidigt botilbud er en midlertidig boligløsning, hvor borgeren får støtte og vejledning i en periode. 

Opholdet med §107, kan vare fra få uger til flere måneder afhængigt af den enkelte borgers behov. Formålet med et midlertidigt botilbud er at skabe et trygt og udviklende miljø for borgeren, hvor der arbejdes på at opnå mere permanente løsninger.

Har du spørgsmål til det midlertidige botilbud?

Hvis du har brug for et midlertidigt botilbud, så kontakt os endelig på telefon 64 42 37 50 eller send os en mail på ronsbo@c.dk

Hos Ronæsbo er vi klar til at byde dig velkommen i vores hjemlige omgivelser.

Vi kan også være jer behjælpelig med et længerevarende botilbud.